Wat Doet ‘Verzekeringsbezwaar’ Precies Voor U?

Wij gaan u precies uitleggen wat wij doen, waar wij voor staan en wat onze klanten van ons zeggen. U kunt ons ook bellen en wij leggen het u vrijblijvend uit. U bent aan niets verplicht.

Verzekeringsbezwaar

Wij Zijn Een Team

Van Getrainde Professionals

Wij helpen u met uw bezwaar om de schadevergoeding te ontvangen waar u recht op hebt. Dit doen wij voor u volledig kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties.

Persoonlijke Aandacht

En Altijd Uw Belang Voor Ogen Houdend

Onze register-schadecoaches treden op als deskundigen bij arbitragekwesties of juridische procedures tijdens de afhandeling van uw bezwaar. Gedupeerden worden goed op de hoogte gehouden en zijn, zonder uitzondering, lovend over onze bijdragen als schadecoach, toedrachtsonderzoeker of getuige-deskundige.

Verzekeringsbezwaar

Wat Onze Klanten Van Ons Zeggen

De Ervaring Van Een Ander Zegt Zoveel Meer

Beste lezer, toen mij gevraagd werd om een recensie te schrijven voor op deze website heb ik geen moment nagedacht, en ben direct in de pen geklommen, met als doel iedereen er op te wijzen dat zij er in de strijd met de verzekering niet alleen voor hoeven te staan. De praktijken die je soms hoort van en over de verzekeringsmaatschappijen lijken op horror verhalen uit hele enge en griezelige films, maar dat dat, hoe triest ook, vaak genoeg bittere waarheid blijkt te zijn daar kan ik over mee praten. Een toedracht onderzoeker van een onderzoeksbureau die mij liet tekenen voor een rapport naar waarheidsvinding in mijn brandschade, en mij op dat moment de indruk gaf dat het allemaal oké was, en dat de verzekering tot uitkering zou overgaan want zo zij hij ‘er is niets aan de hand, u hebt niks fout gedaan” een rapport waarin ik uiteindelijk als fraudeur werd betiteld, met als gevolg dat ik geen enkele verzekering meer af kon sluiten, alleen maar omdat ik die aardige man (expert)vertrouwde en die mij alleen maar de eerste pagina liet tekenen maar in het verdere rapport VERNIETIGEND met mij afrekent, logisch hij werkte immers voor de verzekering. Via het bedrijf schadeoplossing.nl kwam ik in contact met verzekeringsbezwaar.nl, en zij hebben er voor gezorgd dat er weer licht aan de horizon kwam, geheel kosteloos gingen ze de strijd aan met de verzekeringsmaatschappij UNIVE, en met succes, geen dure advocaat kosten, een organisatie die weet waar over ze praten, die mij in normaal Nederlands uitlegde dat ik op basis van de polisvoorwaarden en op basis van de wet recht heb op deze voor mij gratis hulp. Ook werd ik vanaf het begin betrokken bij de zaak, en werd ik voortdurend geïnformeerd over de stand van zaken, iets wat ik als zeer prettig heb ervaren. Dank zij verzekeringsbezwaar ziet mijn toekomst er weer anders uit, en raad ik iedereen dit bedrijf aan.
S. Salomons

Onze Kernwaarden En Diensten Op Een Rij

  • Vlot En Professioneel

  • Geen Bijkomende Kosten

  • Persoonlijke Aandacht

  • Altijd Uw Belang Voor Ogen

  • Van Particulier Tot En Met Bedrijf

  • Schade En / Of Gevolgschade

Bel Uw Bezwaar Door!

Voor Meer Informatie Over Uw Situatie

088 – 888 5040

Wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijk- en onmogelijkheden van uw bezwaar. Zo bent u in korte tijd een flinke stap verder en een schat aan informatie rijker.

Verzekeringsbezwaar
Verzekeringsbezwaar

U Moet Procederen Maar U Hebt Geen Financiële Middelen

Wij Financieren Op No Cure No Pay Basis

Wij financieren de rechtszaak tegen de verzekeraar en besteden uw zaak uit aan uitsluitend topadvocaten, en doen dit met u op NO CURE NO PAY basis. Het grote voordeel hierbij is dat u een langere adem heeft, waardoor een hogere schadevergoeding ontvangt en geen directe financiele kosten voor u bestaan. Tegen uw verzekering bezwaar maken is niet altijd eenvoudig. Procederen kan daarom in enkele gevallen voorkomen.

Wij Behandelen Uw Bezwaren In Veel Uiteenlopende Schadecategoriën.

Met 10 verschillende schadecategoriën kunnen wij onszelf absoluut veelzijdig noemen.