Verschillende Soorten Schade Waar U Mee Te Maken Kunt Hebben

Wij zetten ons kosteloos in voor uw bezwaar en zorgen ervoor dat u de maximale schadevergoeding ontvangt. Dit doen wij voor u geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Hieronder vind u de verschillende soorten schade waarvoor u ons kunt inzetten.

Verschillende soorten schade - Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

U heeft niet altijd volledige controle over een situatie. Soms gaat er iets mis en veroorzaakt u schade, zonder dat u daar echt iets aan kunt doen. Bent u in zo’n geval aansprakelijk?

Verschillende soorten schade - Aardbevingsschade

Aardbevingsschade

Aardbevingsschade kan ontstaan door het winnen van gas. Bij een aardbevingsschade is er vaak sprake van scheuren in muren en soms is er zelf schade aan de fundering van de woning.

Verschillende soorten schade - Bedrijfsschade

Bedrijfsschade

Verzekeraars zoeken altijd een uitweg om de bedrijfsschade niet uit te hoeven uitbetalen en als er wel betaald moet worden word er alsnog aan het schadebedrag beknibbeld.

Verschillende soorten schade - Bereddingskosten

Bereddingskosten

Bereddingskosten zijn kosten die worden gemaakt ter voorkoming en vermindering van schade ten gevolge van gevaren waartegen verzekerd is. Deze kosten zijn regelmatig meeverzekerd.

Verschillende soorten schade - Brandschade

Brandschade

Wanneer u te maken krijgt met brandschade dan bent u blij dat u goed verzekerd bent. U meld de brandschade en de verzekering stuurt een ‘onafhankelijke’ expert. Helaas gaat het hier mis.

Verschillende soorten schade - Diefstal / inbraakschade

Diefstal / inbraakschade

Wordt u ook geconfronteerd met het feit dat de expert van de verzekeraar zegt dat ze u niet geloven want u kunt niet bewijzen dat datgene wat is gestolen daadwerkelijk in uw bezit was?

Verschillende soorten schade - Inboedelschade

Inboedelschade

Een veel voorkomend probleem is dat de expert van de verzekeraar na een inboedelschade zich beroept op dagwaarde, en wil dus meestal niet meer uitkeren dan 30{2e3fd8b86cc19e599d0b67adf0420b4bee0e63e71fce40240c39f681fef51a5f} of 40{2e3fd8b86cc19e599d0b67adf0420b4bee0e63e71fce40240c39f681fef51a5f} nieuwwaarde.

Verschillende soorten schade - Persoonlijk letsel

Persoonlijk letsel

Er is sprake van persoonlijk letsel wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of geestelijk letsel hebt opgelopen. Als slachtoffer hiervan zult u weten welke grote gevolgen dit heeft.

Verschillende soorten schade - Stormschade

Stormschade

scheef gewaaide dakpannen, vernielde schuttingen en schade door rondvliegende takken of omgewaaide bomen. Een stormschade claimen kan erg omslachtig zijn.

Verschillende soorten schade - Waterschade

Waterschade

Een veel voorkomende reden om waterschade niet uit te keren is dat de verzekering zich beroept op achterstallig onderhoud, verkeerde aansluitingen etc. de gevolgen zijn vaak rampzalig.