Aansprakelijkheid

aansprakelijkheid onterecht vastgesteld?

U heeft niet altijd volledige controle over een situatie. Soms gaat er iets mis en veroorzaakt u schade, zonder dat u daar echt iets aan kunt doen. Bent u in zo’n geval aansprakelijk? Iedereen kent het gezegde “wie werkt maakt fouten”. Voor veel werknemers en beroepsbeoefenaars is het maken van een fout niet direct rampzalig. Fouten kunnen vaak gemakkelijk hersteld worden en niet iedere fout veroorzaakt direct veel ellende.

Fouten leiden tot aansprakelijkheid wanneer de fouten inhouden dat een zorgvuldigheidsnorm, die beroepsbeoefenaars in acht dienen te nemen, is geschonden. Wat die zorgvuldigheid precies inhoudt is afhankelijk van de oorzaak van de fouten, de aard van de fouten, de ernst van de gevolgen van de fouten en de concrete omstandigheden waaronder de fouten plaatsvonden. 
Om met succes aansprakelijkheid, op grond van fouten, aan te tonen is het noodzakelijk dat vast komt te staan dat de betrokkene veroorzaker de voor hem geldende zorgvuldigheidsnorm niet in acht heeft genomen. Dat bewijs kan alleen een deskundige leveren die vaak zelf ook een juiste achtergrond heeft.

Wij helpen u graag om schade, vanwege een onterechte aansprakelijkheid, te herstellen. Dit doen wij voor u

geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel vertellen of u aansprakelijk bent en indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar. Lees meer over ons.

Bezwaar of klacht over uw verzekering? Vertel het ons!

Bel uw bezwaar direct door! 088 - 888 5040

U kunt uw bezwaar ook doorgeven via onderstaand contactformulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.