Bedrijfsschade

Bedrijfsschade opgelopen?

Komt dit u bekend voor? Onze Brand- en bedrijfsschadeverzekering geeft u rust en zekerheid. We betalen na een brand de schade aan uw pand en aan uw spullen. Daarnaast betalen we de financiƫle gevolgschade zoals het verlies van omzet omdat u tijdelijk niet kunt werken. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder met uw bedrijf, Ook daar helpen wij u bij.

Nu de praktijk: in veel gevallen gaat de bovenstaande advertentie van de verzekeraar niet op. Zo mooi als het omschreven staat, zo weinig wordt er van waargemaakt. Verzekeraars zoeken altijd een uitweg om de bedrijfsschade niet uit te hoeven uitbetalen en als er wel betaald moet worden word er alsnog aan het schadebedrag beknibbeld. Vaak word een gedupeerde door een toedracht onderzoeker van de verzekering stevig aan de tand gevoeld en worden er dingen in de verklaring genoteerd die net even wat negatiever belicht worden, met als gevolg dat de gedupeerde wordt aangemerkt als verdacht.

Of u hebt de premie net even te laat betaald, het bedrijf beschikt niet over de juiste vergunningen, of het aanvraagformulier is niet helemaal goed ingevuld. Zo zijn er nog vele redenen te bedenken waarom een verzekeraar de bedrijfsschade niet wil uitbetalen.

Ben u nu ook slachtoffer van een zelfde of soortgelijke situatie? Schakel ons dan in. Verzekeringsbezwaar is er voor u om u te helpen in soortgelijke situaties. Dit doen wij voor u

geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. u kunt ook ons op voorhand inschakelen zodat u bij de verzekeraar de juiste kosten kan claimen en niets vergeet. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar. Lees meer over ons.

Bezwaar of klacht over uw verzekering? Vertel het ons!

Bel uw bezwaar direct door! 088 - 888 5040

U kunt uw bezwaar ook doorgeven via onderstaand contactformulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.