Inbraakschade

Inbraakschade onjuist vastgesteld?

Bent u slachtoffer van een inbraak / diefstal en betaald de verzekeraar de inbraakschade niet of te weinig uit? Wordt u ook geconfronteerd met het feit dat de expert van de verzekeraar zegt dat ze u niet geloven want u kunt niet bewijzen dat datgene wat is gestolen daadwerkelijk in uw bezit was, of zeggen ze nu u geen bonnetjes meer hebt dat ze de inbraakschade ook niet kunnen vaststellen? Of wordt u gewoon niet geloofd?

Als u één van deze of andere dingen dingen is overkomen en u wordt tot overmaat van ramp ook nog eens als fraudeur bestempeld, schroom dan niet en neem contact op met Verzekeringsbezwaar. Wij kunnen u verder op weg helpen, u staat er met onze hulp echt niet alleen voor. Wij sturen onze eigen onafhankelijke experts om de inbraakschade vast te stellen en hiervan een juist dossier op te stellen. Aangezien wij onafhankelijk zijn, hebben wij uitsluitend uw belang voor ogen. Geen claim is te klein of te groot voor Verzekeringsbezwaar want wij gaan voor u verder waar anderen stoppen. Dit doen wij voor u

geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen en indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar. Lees meer over ons.

Bezwaar of klacht over uw verzekering? Vertel het ons!

Bel uw bezwaar direct door! 088 - 888 5040

U kunt uw bezwaar ook doorgeven via onderstaand contactformulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.