Inboedelschade

Inboedelschade niet (volledig) vergoed?

Een inboedelverzekering verzekert schade aan spullen in huis die niet ‘aard- en nagelvast’ zitten. Dit wordt ook wel inboedel genoemd. Zo bent u bijvoorbeeld bij brand, inbraak en waterschade verzekerd voor de schade die dit aan uw inboedel toebrengt.

Een veel voorkomend probleem is dat de expert van de verzekeraar na een inboedelschade zich beroept op dagwaarde, en wil dus meestal niet meer uitkeren dan 30% of 40% van de nieuwwaarde terwijl u daar in veel gevallen wel voor verzekerd bent. Een andere truc van de verzekering om de inboedelschade niet te hoeven uitkeren is de opmerking dat u geen bonnetjes meer hebt van de inboedel die beschadigd is of de verzekeraar confronteert u met het feit dat hij u simpelweg niet geloofd. Zo zijn er tal van redenen die kunnen en ook worden aangevoerd om het schadebedrag omlaag te brengen of om zelfs helemaal niet uit te keren. Verzekeraars doen er veel voor om niet uit te keren, maar u hebt meer rechten dan u denkt en u staat er sterker voor dan dat de verzekeraar u doet geloven.

Schroom niet en neem contact met ons op, Verzekeringsbezwaar helpt u de inboedelschade vergoed te krijgen. Verzekeringsbezwaar heeft uitsluitend uw belang voor ogen en helpt u daarmee van de eerste tot de laatste minuut. Dit doen wij voor u

geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen en indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar. Lees meer over ons.

Bezwaar of klacht over uw verzekering? Vertel het ons!

Bel uw bezwaar direct door! 088 - 888 5040

U kunt uw bezwaar ook doorgeven via onderstaand contactformulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.