Stormschade

Stormschade onvolledig vergoed?

scheef gewaaide dakpannen, vernielde schuttingen en schade door rondvliegende takken of omgewaaide bomen. De schade loopt vaak behoorlijk in de papieren. een stormschade claimen kan erg omslachtig zijn, om nog maar niet te spreken over de door de verzekeraar ingeschakelde experts, die allerlei trucs uithalen om schade en gevolgschade als gevolg van storm maar zo laag mogelijk te houden of volledig afwijzen om niet uit te hoeven keren.

want voor deze experts geld ‘wiens brood men eet wiens woord men spreekt’. Ze werken ten slotte in opdracht van de verzekeraar hoe onafhankelijk ze ook lijken. Te vaak worden slachtoffers van stormschade door deze experts in het ongelijk gesteld, waarna de verzekeraar niet uitbetaald. De verzekeraars hebben een gezamenlijke gedragscode opgesteld waarin staat dat verzekeraars schade laten onderzoeken door bureaus die geen eigendom zijn van de maatschappij. In de praktijk zijn deze ondernemingen wel eigendom van de maatschappij of hebben de verzekeraars aandelen in dergelijke bureaus.

betaald de verzekering u niet uit omdat ze om welke reden dan ook uw claim afwijzen of niet volledig willen uitbetalen? Komt u er niet uit met de expert en / of verzekeraar? Zijn er andere dingen waar u zich niet in kan vinden? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij van Verzekeringsbezwaar zijn namelijk wel 100% onafhankelijk, wij stellen wel uw belang voorop, en zullen u zo goed mogelijk van advies voorzien en zo nodig de juridische strijd aangaan met de verzekeraar. Vele successen hebben wij al geboekt op dit gebied, uitzichtloze situaties van gedupeerden zijn door inzet van Verzekeringsbezwaar veranderd in een hoopvolle toekomst. Dit doen wij voor u

geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar. Lees meer over ons.

Bezwaar of klacht over uw verzekering? Vertel het ons!

Bel uw bezwaar direct door! 088 - 888 5040

U kunt uw bezwaar ook doorgeven via onderstaand contactformulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.