Waterschade

Waterschade onvolledig uitbetaald gekregen?

Een veel voorkomende reden om waterschade niet uit te keren is dat de verzekering zich beroept op achterstallig onderhoud, verkeerde aansluitingen, ook waterschade in de badkamer levert vaak grote discussies op, om het maar niet te hebben over water dat van buitenaf de woning binnendringt.

de gevolgen zijn vaak rampzalig, een expert die pas weken later komt om de schade te bekijken en er dan nog eens weken over doet om het rapport uit te brengen, en dan de claim nagenoeg of in zijn geheel afwijst met alle gevolgen van dien. Maar in veel gevallen is het onterecht dat de verzekeraar de claim afwijst. Verzekeringsbezwaar heeft al veel schades tot een goed einde gebracht, schades die door de verzekeraar al lang waren afgewezen en waarvan ze de dossiers hadden gesloten. Verzekeringsbezwaar heropend de dossiers en onderzoekt alles van A tot Z om zo uiteindelijk de schade alsnog vergoed te krijgen.

Geen claim is te klein of te groot voor Verzekeringsbezwaar, wij pakken het op. Blijf er niet alleen mee zitten maar schakel ons in en wij gaan voor u verder waar anderen stoppen. Dit doen wij voor u

geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen en indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij. Als organisatie en al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar. Lees meer over ons.

Bezwaar of klacht over uw verzekering? Vertel het ons!

Bel uw bezwaar direct door! 088 - 888 5040

U kunt uw bezwaar ook doorgeven via onderstaand contactformulier.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.